Ενώ όλοι οι άλλοι σχεδιάζουν ημερομηνίες περιοδείας με φυσική παρουσία, ο Μπομπ Ντίλαν ανακοίνωσε την πρώτη του συνδρομητική εκδήλωση μέσω streaming.

Περίπου 14 μήνες μετά την πανδημία, ο Ντίλαν τελικά εμφανίζεται ψηφιακά με μια εκδήλωση που ονομάζεται “Shadow Kingdom” (Το Βασίλειο των Σκιών).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου μέσω του Veeps, «θα παρουσιάσει τον καλλιτέχνη σε ένα οικείο περιβάλλον καθώς παρουσιάζει τραγούδια από το εκτεταμένο διάσημο έργο του που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτήν την εκδήλωση», σύμφωνα με δελτίο τύπου. Σηματοδοτεί την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντίλαν από τις 8 Δεκεμβρίου 2019 – το μεγαλύτερο διάστημα που ο Ντίλαν έλειψε απ’ την σκηνή για πάνω από 30 χρόνια.

Τα εισιτήρια για το “Shadow Kingdom” κοστίζουν $ 25 και παρέχουν 48 ώρες πρόσβασης μετά την αρχική προβολή της εκδήλωσης

Ο Ντίλαν κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ, Rough and Rowdy Ways, τον Ιούνιο του 2020. Τον Δεκέμβριο, πούλησε ολόκληρο τον κατάλογό του για τραγούδια σε μια τεράστια συμφωνία με την Universal Music που αξίζει 300 εκατομμύρια δολάρια. Τον περασμένο μήνα, γιόρτασε τα 80α γενέθλιά του.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus