Tην διαχείριση του ξενοδοχείου Philippion Hotel & Apartments, ανέλαβε ο όμιλος Zeus International  εγκαινιάζοντας έτσι την παρουσία του στην περιοχή των Δωδεκανήσων.
Το ξενοδοχείο θα υποστεί ολική ανακαίνιση η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2022 και θα αποτελεί ένα νέο πολυτελές Boutique ξενοδοχείο στην καρδία της Κω, με ένα νέο όνομα το KoSea Boutique Hotel.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 73 ευρύχωρα και κομψά δωμάτια και σουίτες υψηλής αισθητικής με θέα στη θάλασσα, 2 εστιατόρια με μεσογειακή κουζίνα καθώς και Street Food, εξωτερική πισίνα, pool bar, κέντρο ευεξίας & spa και play room για τα παιδιά.

Η προνομιακή τοποθεσία του KoSea Boutique Hotel είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσουν οι επισκέπτες το νησί της Κω, καθώς βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, δίπλα στο εμπορικό κέντρο και το γραφικό λιμάνι που απέχει μόλις 300 μέτρα, σε εστιατόρια και bar τα οποία απέχουν μόλις λίγα βήματα από το ξενοδοχείο, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Zeus International.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου της Zeus International» ανέφερε ο κ. Χάρης Σιγανός Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου και  πρόσθεσε ότι «η Κως λόγω του παρθένου φυσικού κάλλους και της στρατηγικής θέσης της τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει έναν σημαντικό πυλώνα τουριστικής ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή των Δωδεκανήσων».

Με  γραφεία στην Αθήνα, το Μιλάνο, το Βουκουρέστι, τη Λευκωσία και τη Σόφια, η Zeus International απτελεί  βασικό στρατηγικό εταίρο των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων στον κόσμο (Wyndham Hotels & Resorts, Radisson Hotels, Hilton Hotels) στην νοτιοανατολική Ευρώπη, ενώ λειτουργεί περισσότερα  από 3.500 δωμάτια σε 22 ξενοδοχεία, αυξάνοντας τα κέρδη πρώτης γραμμής σε όλα τα τμήματα για να επιτύχει τη βέλτιστη κερδοφορία.

Το σχέδιο επέκτασης της Zeus International πρόκειται να αναπτυχθεί εντός της Ευρώπης με αρκετές επιπλέον ιδιοκτησίες που έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν στα τέλη του 2021 και το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός