Με μία ανάρτηση στα αγγλικά στο Twitter, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «χαιρέτισε» την έναρξη της υλοποίησης της επένδυσης στο Ελληνικό:

«Today marks the payment of a Euro300 million installment by the investor for the beginning of the Hellinikon Project, and highlights the shift Greece has made towards supporting investments».

«Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την πληρωμή δόσης 300 εκατ. ευρώ από τον επενδυτή για την έναρξη του έργου του Ελληνικού και υπογραμμίζει την στροφή που έκανε η Ελλάδα για τη στήριξη των επενδύσεων».

Στο tweet ο  πρωθυπουργός δημοσιεύει ένα γράφημα στο οποίο αναφέρει ότι η μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση που έχει γίνει στην Ελλάδα ξεκινά επίσημα με τα εξής στοιχεία:

– 8 δισ. ευρώ επένδυση

– 10.000 νέες θέσεις εργασίας κατά τη διάρκεια των κατασκευών

– 75.000 νέες θέσεις εργασίας όταν ολοκληρωθεί το έργο

Πάνω από 2,4% συνεισφορά στο ΑΕΠ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία
Χατζηγεωργίου (ΕΤΑΔ): Η αξιοποίηση των ακινήτων μέσω συνεργειών κλειδί για τη δημιουργία υπεραξίας
Οικονομία |

Χατζηγεωργίου (ΕΤΑΔ): Η αξιοποίηση των ακινήτων μέσω συνεργειών κλειδί για τη δημιουργία υπεραξίας

Με την ενεργή συμμετοχή της ΕΤΑΔ, η οποία παρουσίασε την προσέγγιση της για την αξιοποίηση των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της, έλαβε χώρα το 1ο Συνέδριο για τη Δημόσια Ακίνητη Περιουσία, την Πέμπτη 23 Μαΐου στην Αθήνα. Το Συνέδριο διοργανώθηκε από την Πρωτοβουλία ΚΑΠΠΑ, άνοιξε με την εναρκτήρια ομιλία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Κωστή […]