Από σήμερα, μέσω της υπηρεσίας Comfort, η πλατφόρμα της Uber έχει μια νέα επιλογή για μετακίνηση στη Σαντορίνη, στο πλαίσιο νέας συνεργασίας της με τοπικό διαμεσολαβητή.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για τη συνεργασία μας στη Σαντορίνη με τη «ΦΟΡ ΕΣ», έναν τοπικό διαμεσολαβητή, ο οποίος θα μπορέσει μέσα από την τεχνολογία μας να προσφέρει μια ασφαλή και αξιόπιστη επιλογή για τους ντόπιους και τους τουρίστες να μετακινηθούν στο νησί, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της Uber», αναφέρει η επικεφαλής της Uber στην Ελλάδα, Σαρίτα Βαρούχ.

Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μας, η «ΦΟΡ ΕΣ» θα προσφέρει ασφαλείς διαδρομές και υπηρεσίες άνεσης στους κατοίκους και στους τουρίστες του νησιού, οι οποίες υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες μέσα από την εφαρμογή Uber.

Την ίδια στιγμή, η υπηρεσία UberTAXI θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη στη Σαντορίνη σε συνεργασία με τους οδηγούς ταξί του νησιού, προσφέροντας έτσι στους χρήστες του app περισσότερες επιλογές για να διασφαλίσουν τις μετακινήσεις τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η Uber άρχισε από μια απλή ιδέα. Να προσφέρει υπηρεσίες μετακίνησης τόσο απλά όσο με το πάτημα ενός κουμπιού. Σύντομα έγινε μια δημοφιλής παγκοσμίως εφαρμογή που μέσα από αυτή πραγματοποιούνται 19 εκατομμύρια διαδρομές καθημερινά, σε 700 πόλεις 66 χωρών. Με περισσότερες από 15 δισεκατομμύρια διαδρομές στον κόσμο, η Uber έχει έναν σταθερό στόχο, να φέρνει τους ανθρώπους με οικονομικό και πιο ασφαλή τρόπο πιο κοντά στον προορισμό τους, ακόμη και αν βρίσκονται στις πιο απομακρυσμένες γωνίες των πόλεων που εξυπηρετούν.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις