Kαμπάνια προβολής της Σίφνου υλοποίησε και τρέχει ο δήμος Σίφνου σε 17 σταθμούς του Μετρό Αττικής, μεταξύ άλλων σε Σύνταγμα, Πανόρμου, Μοναστηράκι, Μέγαρο Μουσικής, Πανεπιστήμιο. Η δράση προβολής του νησιού θα είναι για 28 ημέρες και στόχος είναι η ανάδειξη της γαστρονομίας, του φυσικού κάλλους, των δραστηριοτήτων και των αρχαιολογικών και πολιτιστικών θησαυρών του προορισμού, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Μέσα από έξυπνα λογοπαίγνια και όμορφες φωτογραφίες η Σίφνος θα επιχειρήσει να μαγνητίσει το βλέμμα των δεκάδων χιλιάδων επιβατών και δυνητικών ταξιδιωτών του Μετρό» σχολιάζει η δήμαρχος του Σίφνου, Μαρία Ναδάλη. Η παραπάνω δράση έρχεται να ενισχύσει το πρόσφατο κάλεσμα του δήμου με τη δημιουργία βίντεο κλιπ και τραγουδιού με τίτλο «όσα το νησί αγγίζει» που πρωταγωνιστεί η Σίφνος.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο νησί το Atromitos Race Sifnos 2021 με συνδιοργανωτή τον δήμο.

Στο μεταξύ, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, τις ακρογιαλιές της Σίφνου αναδεικνύει το περιοδικό της Γαλλίας για τη φύση ,το GEO.

Σε ειδική ενότητα της ιστοσελίδας γίνεται αναφορά στις παραλίες της, τη γαστρονομία και τα μοναστήρια της.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Τι είναι το «Gig-Tripping» που κυριαρχεί στις ταξιδιωτικές τάσεις
Τουρισμός |

Το «Gig-Tripping» είναι η τελευταία ταξιδιωτική τάση που επιβάλλεται να δοκιμάσετε

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, αυτός ο δημοφιλής όρος αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς - Ποιες πόλεις και χώρες είναι ιδανικές και οικονομικές για το συγκεκριμένο τύπου διακοπών

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών
Τουρισμός |

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ προ των πυλών, οι ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να συναποφασίσουν για τις πολιτικές προτεραιότητες