Η Walt Disney θα αυξήσει το κόστος της υπηρεσίας αθλητικής μετάδοσης ESPN + κατά 17% στις ΗΠΑ τον επόμενο μήνα.

Ωστόσο, αναφέρει το Bloomberg, η τιμή ενός πακέτου που περιλαμβάνει επίσης τις δύο άλλες υπηρεσίες μετάδοσης της εταιρείας Disney + και Hulu θα παραμείνει αμετάβλητη.

Από τις 13 Αυγούστου, το ESPN + θα κοστίζει $7  το μήνα αντί $6 που χρεώνει τώρα, ενώ η ετήσια συνδρομή θα αυξηθεί από $ 60 σε $ 70 .

Το πακέτο που θα συμπεριλαμβάνει το Disney + θα παραμείνει στα $14 το μήνα.

Η Disney επένδυσε πρόσφατα σε αθλητικά δικαιώματα, μεταξύ άλλων, για τη LaLiga και μόλις επέκτεινε τα δικαιώματα τένις για το Wimbledon μέχρι το 2035.

Η Walt Disney πρόσφατα ανέφερε ότι το ESPN +, το οποίο βγήκε στην αγορά τον Απρίλιο του 2018, έχει 13,8 εκατομμύρια συνδρομητές.

Ξεχωριστά, η Walt Disney ανακοίνωσε ότι το Σαββατοκύριακο η ταινία Black Widow της Marvel Studios ξεπέρασε τα 215 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως από κινηματογραφικές προβολές και προβολές μέσω της Disney + Premier Access.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Boeing: Πολύ μεγάλη για να αποτύχει
Διεθνή |

Γιατί μια αποτυχημένη Boeing θα έβλαπτε τους πάντες - ακόμα και την Airbus

Παρόλο που το Κογκρέσο διεξάγει δύο ακροάσεις σχετικά με ισχυρισμούς για αστοχίες ασφάλειας στο 787 Dreamliner και σε άλλα αεροσκάφη, η Boeing έχει σε μεγάλο βαθμό απομονωθεί από τις συνέπειες των λαθών της - όχι για πολύ όμως