Στη Βουλή θα μιλήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 12:00, κατά τη διάρκεια της συζήτησης σχετικά με την κύρωση της συμφωνίας για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος Ε-65.
Το εμβληματικό αυτό έργο, ύψους 442 εκατ. ευρώ, θα συνδέει την Αθήνα με τη Δυτική Μακεδονία, αλλά και με την Ιταλία μέσω του Λιμένα της Ηγουμενίτσας, καθώς και με τα Δυτικά Βαλκάνια και από εκεί, με την κεντρική και βόρεια Ευρώπη.
Με την ολοκλήρωσή του Ε65 το ταξίδι από Λαμία έως και Εγνατία θα διαρκεί μια ώρα και τριάντα λεπτά, αντί των δύο ωρών και τριάντα λεπτά, που απαιτούνται σήμερα.











![Δημόσιο Χρέος: Η ακτινογραφία του δημοσίου χρέους για τα επόμενα χρόνια [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/ot_greek_debt5555-1024x600-1-1.jpg)





![Έκπτωση φόρου για δαπάνες που αφορούν λήψη υπηρεσιών για ενεργειακή, λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση κτιρίων [Μέρος Β]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2023/09/exoikonomo.jpg)

















