Οι Lynyrd Skynyrd αποκάλυψαν ότι ο κιθαρίστας τους, Ρίκι Μέντλοκ βρέθηκε θετικός στην Covid-19 και για το λόγο αυτό ακυρώνουν και αναβάλλουν μια σειρά από επερχόμενες συναυλίες στις ΗΠΑ.

Σε ανάρτηση του συγκροτήματος στο Facebook αναφέρεται: «Το επί σειρά ετών μέλος της μπάντας, Ρίκι Μέντλοκ βρέθηκε θετικός στην Covid-19. Ο Ρίκι είναι στο σπίτι του ξεκουράζεται και ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία».

Η μπάντα επιβεβαίωσε ότι δεν θα εμφανιστεί το επόμενο διάστημα στο Οχάιο, το Μιζούρι και την Αλαμπάμα. Η προγραμματισμένη συναυλία τους στην Ατλάντα της Τζόρτζια στις 13 Αυγούστου αναβλήθηκε για τις 23 Οκτωβρίου.

Οι Lynyrd Skynyrd το τελευταίο διάστημα αναβάλλουν τα σχέδιά τους λόγω προβλημάτων υγείας των μελών τους. Ο Γκάρι Ρόσινγκτον έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς τον περασμένο μήνα.

Κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Μινεσότα, ο τραγουδιστής Τζόνι Βαν Ζαντ είπε στο κοινό ότι ο Ρόσινγκτον έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση για τοποθέτηση στεντ στην καρδιά του για να αποτραπεί απόφραξη των αρτηριών. Ο Ρόσινγκτον αναμένεται να ανακάμψει πλήρως.

Ο Γκάρι Ρόσινγκτον είναι το μοναδικό εν ζωή ιδρυτικό μέλος της μπάντας. Ο Τζόνι Βαν Ζαντ είναι ο μικρότερος αδελφός του εκλιπόντος τραγουδιστή Ρόνι. Ο πρώτος μπασίστας του ροκ γκρουπ Λάρι Τζάνστρομ πέθανε σε ηλικία 70 ετών το 2019. Το 2018, ο πρώην κιθαρίστας των Lynyrd Skynyrd, Εντ Κινγκ πέθανε σε ηλικία 68 ετών.

Οι Lynyrd Skynyrd βρίσκονται αυτό το διάστημα στην περιοδεία «Last of the Street Survivors Farewell Tour». Οι συναυλίες τους ξεκίνησαν το 2018 και είχε προγραμματιστεί να διαρκέσουν μέχρι τα τέλη του 2020, αλλά λόγω της πανδημίας της Covid-19 μεγάλο μέρος των περσινών εμφανίσεων αναβλήθηκε για φέτος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι