Σε στρατηγική συνεργασία με την Alcatel-Lucent Enterprise, προχώρησε η Intertech.

Σύμφωνα μα σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων κατασκευαστών και παρόχων λύσεων επικοινωνίας, συνεργασίας, cloud και δικτύωσης, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Alcatel-Lucent Enterprise διαθέτει πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, καθώς και περίπου 830.000 πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες, οι οποίοι υποστηρίζονται από 3.400 business partners της εταιρείας.

Με κεντρικό μήνυμα «Συνδέουμε τα πάντα, προσφέροντας λύσεις δικτύωσης, επικοινωνίας και cloud για την ψηφιακή εποχή, ειδικά σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες στην επιτυχία των πελατών μας», η Alcatel-Lucent Enterprise παρέχει τις λύσεις της, τόσο μέσω του μοντέλου Cloud, όσο και στον χώρο του πελάτη (On-Premises), ή και συνδυασμό αυτών (Hybrid).

Τι περιλαμβάνει το portfolio

Το portfolio της εταιρείας περιλαμβάνει (ενδεικτικά), λύσεις δικτύωσης όπως switches, WLAN, Management & Security κ.α., ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρηματική συνέχεια (Business Continuity), επικοινωνία μέσω Cloud αλλά και πλατφόρμες επικοινωνιών με τη μορφή υπηρεσίας (CPaaS – Communication Platform as a Service), προϊόντα επικοινωνιών όπως τηλεφωνικές συσκευές, τηλεφωνικά κέντρα και εφαρμογές, καθώς και μία σειρά υπηρεσιών (εκπαίδευσης, τεχνικής υποστήριξης, προσωποποιημένες υπηρεσίες κ.α.).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Alcatel-Lucent Enterprise διαθέτει σειρά λύσεων και προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων για την αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (έως 300 άτομα), γεγονός που σε συνδυασμό με τη μοναδική εμπειρία και παρουσία της Intertech στην τοπική αγορά, την καθιστά μία από τις πλέον αξιόπιστες, ολοκληρωμένες και προσιτές προτάσεις για την ελληνική αγορά.

Η νέα συνεργασία είναι αποτέλεσμα του στρατηγικού σχεδιασμού και του αντίστοιχου επενδυτικού και αναπτυξιακού πλάνου της Intertech, το οποίο υλοποιείται με συνέπεια τα τελευταία χρόνια, με στόχο τη δημιουργία του κορυφαίου παρόχου λύσεων τηλεφωνικών κέντρων και επικοινωνιών στην Ελλάδα, αλλά και την ανάπτυξη της εταιρείας με τη δημιουργία μίας σειράς νέων «καναλιών» εσόδων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις