Η Kraft Heinz προστίθεται στον κατάλογο των μεγάλων επιχειρήσεων στις ΗΠΑ που ενσωματώνουν την πολιτική του υποχρεωτικού εμβολιασμού των εργαζομένων τους. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι όλοι οι υπάλληλοι της, που θα επιστρέψουν στην εταιρεία τον Ιανουάριο, θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι, καθώς η μετάλλαξη Δέλτα εξαπλώνεται με ταχύτητα στη χώρα.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες ημέρες μετά την πλήρη έγκριση για το εμβόλιο Pfizer Inc/BioNTech SE από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ. Υπενθυμίζεται ότι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας ελπίζουν ότι η πλήρη έγκριση θα πείσει τους Αμερικάνους που δεν έχουν μέχρι στιγμής εμβολιαστεί να το πράξουν.

Η αναζωπύρωση των κρουσμάτων COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι νέες κανονιστικές οδηγίες οδήγησαν τις εταιρείες να αλλάξουν τα σχέδια τους για τους εμβολιασμούς και τις μάσκες. Προς το παρόν, η απόφαση της εταιρείας να επιβάλει τον εμβολιασμό ισχύει μόνο για τους υπαλλήλους γραφείου, με εξαίρεση λόγους υγείας και θρησκευτικής πίστης. 

Η Kraft είπε επίσης ότι τα γραφεία της, συμπεριλαμβανομένης της έδρας της Aon στο Σικάγο, θα ανοίξουν τον Σεπτέμβριο σε εθελοντική βάση για εμβολιασμένους υπαλλήλους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή