Έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του είναι το πέντε αστέρων Radisson Blu Zaffron Resort, που βρίσκεται στο Καμάρι, της Σαντορίνης. Το ξενοδοχείο Radisson Blu Zaffron Resort, Santorini αποτελεί επένδυση του ομίλου Φάις στο νησί.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος έχει  ήδη δρομολογήσει και την επένδυση στο Castello Bibelli, στην Κέρκυρα, μετά το διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ, από κοινού με τον όμιλο της Bluehouse. Το Radisson Blu Zaffron Resort, διαθέτει  103 δωμάτια και σουίτες καθώς επίσης και αυτόνομες βίλλες επιφάνειας 54 τ.μ.

Η Radisson Blu που είναι από τις μεγαλύτερες φίρμες πολυτελών ξενοδοχείων στην Ευρώπη, έχει ακόμη παρουσία στη χώρα μας, με το  Radisson Blu Park Hotel Athens στο Πεδίο του Άρεως, το Radisson Blu Beach Resort, Milatos Crete που βρίσκεται στη Μίλατο, στην Κρήτη και πολύ πρόσφατα με  Anda Hotel Athens, το νέο μέλος της Radisson Individuals, που θα ανοίξει στο δεύτερο τρίμηνο του 2022, στην  οδό Βουκουρεστίου.

Ο κ. Yilmaz Yildirimlar, Area Senior Vice President σημειώνει σε δήλωσή του:  «To Radisson Blu Zaffron Resort συνιστά μια εξαιρετική προσθήκη στο διαρκώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου και πιο συγκεκριμένα του brand Radisson Blu για τις στρατηγικές περιοχές της Ελλάδας και της Ανατολικής Μεσογείου».

Δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και των μελών της ομάδας του, το Radisson Blu Zaffron Resort, εφαρμόζει το ειδικό  πρόγραμμα Radisson Hotels Safety Protocol.

Τα πρωτόκολλα καθαριότητας και απολύμανσης αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με την SGS, την κορυφαία εταιρεία επιθεώρησης, επαλήθευσης, δοκιμών και πιστοποίησης στον κόσμο και έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν την ασφάλεια των επισκεπτών από το πρώτο check-in έως το τελικό check-out τους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Τι είναι το «Gig-Tripping» που κυριαρχεί στις ταξιδιωτικές τάσεις
Τουρισμός |

Το «Gig-Tripping» είναι η τελευταία ταξιδιωτική τάση που επιβάλλεται να δοκιμάσετε

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, αυτός ο δημοφιλής όρος αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς - Ποιες πόλεις και χώρες είναι ιδανικές και οικονομικές για το συγκεκριμένο τύπου διακοπών

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών
Τουρισμός |

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ προ των πυλών, οι ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να συναποφασίσουν για τις πολιτικές προτεραιότητες