Σύσταση «αγοράς» με τιμή στόχο τα 1,20 ευρώ συστήνει για την μετοχή της Eurobank η AXIA Ventures Group, με τους αναλυτές της, Jonas S. Floriani και Argyrios Gkonis να σημειώνουν μεταξύ άλλων πως τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η τράπεζα είναι καθαρά και δίνουν στους επενδυτές μια ματιά στο μελλοντικό σχήμα των χρηματοοικονομικών στοιχείων της τράπεζας, ενώ χαιρετίζουν και τα σχόλια της διοίκησης σχετικά με την πιθανότητα έναρξης συζητήσεων στις αρχές του 2022 με την ΕΚΤ σχετικά με την προοπτική διανομής μερισμάτων, καθώς θα μπορούσε να προκαλέσει θετικές προσαρμογές στις προσδοκίες της αγοράς αναφορικά με την αποτίμηση του ομίλου.

Από την πλευρά της και η JP Morgan, διατηρεί την σύσταση «αύξησης θέσεων» (overweight) με τιμή στόχο τα 1,10 ευρω για την μετοχή της Eurobank , μετά και τα ισχυρά, όπως τα χαρακτήρισε, αποτελέσματα του β’ 3μηνου του 2021.

Σύμφωνα με την JP Morgan, η μετοχή της Eurobank διαπραγματεύεται 0,54 φορές την λογιστική αξία για το 2022, με δείκτη ROTE στο 9% με βάση τις εκτιμήσεις του 2023, ενώ με χαρτοφυλάκιο ακινήτων ύψους 1,4 δισ. ευρω, ο τίτλος διαπραγματεύεται συγκριτικά με 28% έκπτωση (discount).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις