Με καθυστέρηση θα γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας με τον Τομ Κρουζ  “Top Gun: Maverick” και “Mission: Impossible 7”, εξαιτίας αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού στις ΗΠΑ, η οποία προκλήθηκε από τη μετάλλαξη Δέλτα.

Σύμφωνα με το BBC, το sequel της ταινίας Top Gun, “Maverick”, θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2022, ενώ το “Mission: Impossible 7” τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Παράλληλα, η Paramount θα καθυστερήσει την προβολή της κωμωδίας “Jackass Forever”.

Η ταινία “Top Gun: Maverick” είναι sequel της μεγάλης επιτυχίας του 1986, με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, στον ρόλο ενός πιλότου του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, με το όνομα Pete “Maverick” Mitchell, ενώ, μαζί του έπαιζαν και οι Τζένιφερ Κόνελι και Μάιλτς Τέλερ.

Το έβδομο μέρος των sequel του Τop Gun, “Mission: Impossible”, σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Tομ Κρουζ στον ρόλο του μυστικού πράκτορα Ethan Hunt, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του Χέιλι Άτγουελ , Σάιμον Πεγκ και Βανέσα Κίρμπι.

Τα γυρίσματα και των δύο ταινιών έχουν καθυστερήσει επανειλημμένα, εξαιτίας της πανδημίας, με την παραγωγή της “Mission: Impossible 7”, στο Ηνωμένο Βασίλειο, να έχει ήδη διακοπεί για δύο εβδομάδες, τον Ιούνιο, εξαιτίας θετικών κρουσμάτων στο συνεργείο.

Με τον Τομ Κρουζ να είναι, επίσης, παραγωγός των εν λόγω ταινιών, το περασμένο έτος, διέρρευσε μαγνητοσκόπησή του να προειδοποιεί τους εργαζομένους στα γυρίσματα ότι θα απολυθούν εάν δεν ακολοθούν πιστά τα μέτρα πρόληψης κατά τις διασποράς του κορωνοϊού.

Με τον αριθμό των λοιμώξεων στις ΗΠΑ να φτάνουν τις 160.041, νωρίτερα την εβδομάδα αυτή, τα γυρίσματα πολλών blockbuster αναβλήθηκαν ή μεταφέρθηκαν για αργότερα. Εντούτοις, ορισμένες ταινίες όπως η Μαύρη Χήρα (Black Widow), οι Μαχητές των Δρόμων 9 (Fast & Furious 9) και η Ομάδα Αυτοκτονίας (Suicide Squad) κατάφεραν να βγουν στη μεγάλη οθόνη, τους τελευταίους μήνες.

Μεγάλη αβεβαιότητα επικρατεί σχετικά με το εάν η προβολή της επόμενης ταινίας του James Bond θα αναβληθεί για τέταρτη φορά, ωστόσο η παραγωγή δεσμεύθηκε ότι θα προβληθεί στους κινηματογράφους μετά τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι