Η χθεσινή καθίζηση της μετοχής της «βαριάς» 3Ε (ΕΕΕ) στο -3% ίσως ήταν η τελευταία πράξη του έργου της πλαγιοπτωτικής της κίνησης.

Έτσι, συνοδεία ασύμμετρα υψηλών ημερήσιων όγκων ύψους 1,39 εκατ. ευρώ, που συνιστούν το 550% του μεσοσταθμικού της, εξάντλησε την πτωτικότητα συναντώντας τη στήριξη των 30 ευρώ.

Η μετοχή φαίνεται να έχει ένα πρώτο αγοραστικό σήμα, με κοντινό στοπ τα 28,80 σε κλείσιμο ημέρας, και στόχο τα 34,10, με τη λογική ότι θα συνεχιστεί η μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση.

Η συμπεριφορά της στο ταμπλό συνεπικουρεί, καθώς ενδοσυνεδριακά αφενός κατεγράφη χαμηλότερο σημείο στο -4,53% με ελάχιστες συναλλαγές αναλογικά, αφετέρου οι επενδυτές «μάζεψαν» σημαντικά τη μετοχή στη δημοπρασία, κάτι που συνήθως συμβαίνει σε κρίσιμα σημεία αντιστροφής.

Να υπενθυμίσουμε τέλος ότι η εισηγμένη ανακοίνωσε για το α’ εξάμηνο έσοδα 3,248 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 14,7% σε ετήσια βάση και 2% υψηλότερα σε σύγκριση με τις μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών.
Τα EBITDA ανήλθαν στα 350 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 68% και υψηλότερα κατά 18% των μέσων εκτιμήσεων, ενώ οι ελεύθερες ταμειακές ροές ανήλθαν στα 277,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News