Η Apple φέρεται να έχει ορίσει νέο επικεφαλής να ηγηθεί της ανάπτυξης του έως τώρα μυστικού τομέα ανάπτυξης αυτοκινήτων της εταιρείας. Σύμφωνα με το Bloomberg, η επιλογή της εταιρείας είναι ο Κέβιν Λιντς, ο οποίος θα αναλάβει την επίβλεψη του Project Titan, μιας και ο Νταγκ Φιλντ αποχώρησε από την εταιρεία για την Ford στις αρχές της εβδομάδας.

Το όνομα του Κέβιν Λιντς δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, αλλά πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει απουσιάσει από κανένα event ανακοίνωσης νέων προϊόντων της Apple τα τελευταία χρόνια. Μετά από μία περίοδο στην Adobe, εντάχθηκε στο δυναμικό της Apple το 2013 για να αναλάβει τον τομέα των wearables (φορετών συσκευών) και υγείας. Συνήθως αναλάμβανε να παρουσιάσει τις νέες εκδόσεις του watchOS, του λειτουργικού συστήματος για έξυπνα ρολόγια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg, ο Λιντς εντάχθηκε στο νέο του τμήμα νωρίτερα μέσα στη χρονιά, αλλά πλέον επιβλέπει το σύνολο των δραστηριοτήτων της μονάδας. Επιπλέον, εκτιμάται ότι με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση η Apple θέλει να επικεντρώσει στο υποκείμενο λογισμικό του αυτόνομου οχήματος που αναπτύσσει, αλλά το οποίο ενδεχομένως να κάνουμε ακόμη πολύ καιρό να δούμε.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία