Ο διευθύνων σύμβουλος της Tinder, Τζιμ Λάνζον θα είναι ο νέος επικεφαλής της Yahoo, σύμφωνα με επιστολή της εταιρείας που δημοσιοποίησε το CNBC την Παρασκευή.

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο από τον πρώην προϊστάμενο της Yahoo, Γκουρού Γκοουράπαν, που ανακοινώνει την πιο πάνω αλλαγή, και ο οποίος επισημαίνει ότι θα υπηρετήσει πλέον ως σύμβουλος της Yahoo.

Το CNBC είχε αναφέρει τον περασμένο μήνα ότι ο Γκοουράπαν ήταν αβέβαιος για το μέλλον του στη θέση του CEO καθώς η ιδιωτική επενδυτική εταιρεία Apollo ολοκλήρωσε τη συναλλαγή της με την Yahoo, γνωστή ως Verizon Media, στη 1 Σεπτεμβρίου. Η αλλαγή σκυτάλης στον CEO της Yahoo έρχεται μόλις οκτώ ημέρες αφότου η Αpollo ανέλαβε τον έλεγχο της Yahoo.

Η Tinder, από τη μεριά της, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι προσέλαβε τη Ρενάτε Νίμποργκ ως νέα CEO.

Ακολουθεί το υπόμνημα του Γκοουράπαν προς το προσωπικό της Yahoo:

Μπήκαμε σε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας και είμαι εξαιρετικά περήφανος για όλα όσα έχουμε πετύχει μαζί τα τελευταία τρία χρόνια. Όπως και η αρχή κάθε επόμενου κεφαλαίου, αυτή είναι μια φυσική στιγμή για τη μετάβαση. Πήρα την απόφαση να αναλάβω έναν νέο ρόλο ως ανώτερος σύμβουλος του στην Αpollo.

Αυτός ο ρόλος θα μου επιτρέψει να υποστηρίξω την επόμενη φάση ανάπτυξης και των συνεχιζόμενων επενδύσεων στην εταιρεία. Ως εκ τούτου, είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τον Τζιμ Λάνζον ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο της Yahoo από τις 27 Σεπτεμβρίου 2021. Ο Τζιμ είναι ένας βετεράνος ηγέτης τεχνολογίας και μέσων ενημέρωσης με δύο δεκαετίες ηγετικής εμπειρίας, με μεγάλο ιστορικό ανάπτυξης και καινοτομίας, και επιχειρηματικό πνεύμα. Έχω κάθε εμπιστοσύνη ότι θα είναι ένας καταπληκτικός ηγέτης για τη νέο Yahoo. Ο Τζιμ και εγώ θα συνεργαστούμε για να εξασφαλίσουμε μια απρόσκοπτη μετάβαση και είμαι βέβαιος ότι θα αξιοποιήσει τις επιτυχίες μας και θα μας οδηγήσει στο μέλλον μας. Τι απίστευτο ταξίδι ήταν αυτό.

Μπήκα στην εταιρεία πριν από τρία χρόνια ως μέρος της Verizon. Σήμερα, είμαστε μια αυτόνομη εταιρεία με σημαντικές δυνατότητες να αναπτυχθούμε πέρα από αυτό που έχουμε επιτύχει μέχρι τώρα. Έχουμε την καλύτερη ομάδα, με τα κατάλληλα προϊόντα, περιεχόμενο και τεχνολογία για να διαμορφώσουμε το μέλλον της Yahoo.

Για να επαναλάβω αυτό που ειπώθηκε πολλές φορές τους τελευταίους μήνες – αυτό το επόμενο κεφάλαιο είναι μια απόδειξη για τη σπουδαία δουλειά που επιτελέσατε. Μαζί, επιστρέψαμε στην ανάπτυξη και είμαι ευγνώμων που σας αποκαλώ συναδέλφους και φίλους μου. Τώρα, ανυπομονώ να υποστηρίξω και να επευφημήσω τη συνεχή επιτυχία σας. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή