Σε εξέλιξη είναι οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα για την εξειδίκευση των οικονομικών μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Live η εξειδίκευση των οικονομικών μέτρων από τον Χρήστο Σταϊκούρα
Σε εξέλιξη είναι οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών για την εξειδίκευση των οικονομικών μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Economy 13.09.2021, 12:02
Newsroom
OT Editors
Εγγραφείτε στο OT Newsletter για την καθημερινή σας ενημέρωση με ειδήσεις από την οικονομία, τις επιχειρήσεις, τις αγορές και τα διεθνή.
economy

Τράπεζες
Δάνεια σε ελβετικό φράγκο: Διαψεύδει η κυβέρνηση την παράβαση του ενωσιακού δικαίου

Ακίνητα
Ακόμη πιο ακριβή η οικοδομή - Ποια υλικά αυξήθηκαν

Macro
Στο 2,9% ο πληθωρισμός τον Ιανουάριο - Στο 1,7% στην ευρωζώνη
![Ελβετικό φράγκο: Πάνω από 3.000 αιτήσεις για ρύθμιση δανείων [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/09/ot_elvetiko_fragko-300x300.jpg)
Economy
Πάνω από 3.000 στη ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο [πίνακες]

Economy
Έγινε η φορολοταρία - Δείτε αν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ
![Ακίνητα: Σε ποια εξοχικά στρέφονται οι επενδυτές [ πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/02/property-300x300.jpg)
Ακίνητα







![Ελβετικό φράγκο: Πάνω από 3.000 αιτήσεις για ρύθμιση δανείων [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/09/ot_elvetiko_fragko.jpg)
![Ακίνητα: Σε ποια εξοχικά στρέφονται οι επενδυτές [ πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/02/property-scaled.jpg)























