Να ανακόψουν την πτωτική πορεία του Σεπτεμβρίου κατάφεραν σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, οι οποίοι έκλεισαν με σημαντικά κέρδη περιορίζοντας τις απώλειες του πρώτου δεκαπενθημέρου του μήνα.
Ειδικότερα, ο Dow Jones σημείωσε κέρδη 0,68% στις 34.814 μονάδες, με τον S&P 500 να κλείνει στο +0,85% και στις 4.480 μονάδες, ενώ ο Nasdaq έκλεισε στις 15.161 μονάδες με κέρδη 0,82%.

Η Wall Street κατάφερε να βρει σημαντικές στηρίξεις στους κλάδους του πετρελαίου, αλλά και σε επιλεγμένους τίτλους της τεχνολογίας. Ωστόσο η εικόνα της έχει οδηγήσει την Morgan Stanley να μιλήσει για επερχόμενη διόρθωση στη Wall Street.

Σε επίπεδο τίτλων η Microsoft σημείωσε κέρδη πάνω από 1%, καθώς ανακοίνωσε αύξηση μερίσματος και πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών ύψους 60 δισ. δολαρίων. Θετικά έκλεισε και ο πετρελαϊκός κλάδος, μετά και τη νέα άνοδο του αργού στα 71 δολάρια.

Στον αντίποδα, ο κλάδος των καζίνο, με τη Las Vegas Sands και Wynn Resorts, βρέθηκε στο κόκκινο, μετά και τις ανακοινώσεις πως το Μακάο (Κίνα) ξεκίνησε τη δημόσια διαβούλευση για τη ρύθμιση των τυχερών παιγνίων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street