Με μικρές διακυμάνσεις αλλά και μικτά πρόσημα έκλεισε τελικά η Wall Street σήμερα, ανακάμπτοντας όμως από τις σημαντικές ενδοσυνεδριακές απώλειες, καθώς τα τελευταία στοιχεία από το μέτωπο της οικονομίας θόλωσαν το τοπίο.
Ειδικότερα, ο Dow Jones σημείωσε απώλειες 0,18% στις 34.751 μονάδες, με τον S&P 500 να κλείνει στο -0,15% και στις 4.473 μονάδες, ενώ ο Nasdaq ολοκλήρωσε στις 15.181 μονάδες με κέρδη 0,13%.

Μία ημέρα πριν από την τετραπλή λήξη των παραγώγων αύριο, η Wall Street αναζητά τον τρόπο να σταθεροποιηθεί και να ανατρέψει το αρνητικό πρόσημο του Σεπτεμβρίου. Βέβαια, οι δείκτες από την αρχή του έτους καταγράφουν σημαντικά κέρδη,με τον S&P 500 να είναι στο +20%, επομένως η νευρικότητα αυξάνεται όσο η αγορά κινείται σε τέτοια ύψη.

Στα μάκρο τώρα της ημέρας, οι λιανικές πωλήσεις Αυγούστου αυξήθηκαν 0,7% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, εκπλήσσοντας θετικά την αγορά. Οι αναλυτές που συμμετείχαν στην έρευνα του Dow Jones ανέμεναν πτώση 0,8% σε μηνιαία βάση.

Εν τω μεταξύ, τα τελευταία εβδομαδιαία στοιχεία επιδομάτων ανεργίας έδειξαν 332.000 αιτήσεις την περασμένη εβδομάδα. Η αύξηση των απαιτήσεων αντικατοπτρίζει πιθανώς την αστάθεια στην αγορά εργασίας, προκαλώντας αμφιβολίες και για την οικονομία

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street