Ο Γενικός Δείκτης, έχοντας ήδη δώσει προ ημερών αγοραστικό σήμα στην περιοχή των 892 μονάδων, αντιμετωπίζει την αντίσταση των 910 από το χάσμα που είχε παρατηρηθεί στο άνοιγμα της 8ης Σεπτεμβρίου.
Η ενδεχόμενη κατοχύρωση της εν λόγω αντίστασης, ανοίγει τον δρόμο για σημαντικά υψηλότερα επίπεδα, κάτι που εδράζει σε δύο πυλώνες: Αφενός, τη συμπεριφορά των επιμέρους μετοχών, και κυρίως των δεικτοβαρών, όπου έχει λάβει χώρα ένα ώριμο μάζεμα χωρίς τυμπανοκρουσίες˙ αφετέρου, τη διάχυση της ρευστότητας στο μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό κάτι που αποτελεί βασικό συστατικό μιας ποιοτικής τάσης.
Ο στόχος στην αναμενόμενη κίνηση είναι αρχικά η περιοχή των 950 μονάδων, ενώ το στοπ οριοθετείται κάτω από 890 σε κλείσιμο ημέρας.
Από τις μετοχές με το καλύτερο στήσιμο για ανοδική συνέχιση, διακρίνονται εκείνες των ΔΕΗ, ΟΤΕ, Mytilineos, και ΟΠΑΠ, των τραπεζών Alpha, ETE και Eurobank, αυτών της πληροφορικής Entersoft, Infoquest, Epsilon, BYTE, Performance και Profile, και αυτών του ομίλου του Στασινόπουλου Viohalco και ΕΛΒΑΛ ΧΑΛΚΟΡ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News