Αγώνας δρόμου για να χτιστεί το τείχος ανοσίας. Την ώρα που η μετάλλαξη Δέλτα καλπάζει και η εμβολιαστική κάλυψη μόλις που ξεπερνά το 60%, η κυβέρνηση ανακοινώνει την ερχόμενη Δευτέρα τη χορήγηση της τρίτης δόσης του εμβολίου και σε άλλες ομάδες του πληθυσμού.

Εμβολιαστικό χάσμα στην Αττική

Παράλληλα, σε αρνητικό πρωταγωνιστή των εμβολιασμών εξελίσσεται η Δυτική Αττική καθώς, έως τις 14 του μήνα, είχε εμβολιαστεί με την πρώτη δόση το 43,72% των πολιτών, ενώ έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία του εμβολιασμού μόλις το 39,72%

Στο βόρειο τομέα Αθηνών, η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική, με το 70,96% των κατοίκων να έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου και το 67,05% να έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία, με τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, όμως, να παραμένουν στην περιοχή, καθώς ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ.

Ανάλογος αγώνας δρόμου γίνεται για να πειστούν και να εμβολιαστούν κάτοικοι και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως είναι η Ευρυτανία, οι Σέρρες και η Δράμα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Schroders Insight: Ο πληθωρισμός θέτει υπό αμφισβήτηση τις περικοπές των επιτοκίων της Fed
Επικαιρότητα |

Schroders Insight: Ο πληθωρισμός θέτει υπό αμφισβήτηση τις περικοπές των επιτοκίων της Fed

Eίναι απίθανο να μειώσει τα επιτόκια τον Ιούνιο η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ - Οι αυξημένοι κίνδυνοι στη Μέση Ανατολή προσθέτουν ένα επιπλέον στοιχείο αβεβαιότητας