Η μετοχή του πολυαγαπημένου ομίλου BMW (BMW.DE) αντιμετώπισε τη στήριξη των 76,50 ευρώ, απώλεια της οποίας θα οδηγήσει άμεσα στην περιοχή των 70, που οριοθετεί τη μεσοπρόθεσμη τάση της μετοχής.

Από πάνω, το επίπεδο των 83,90 ευρώ, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για δύο λόγους. Αφενός διότι οριοθετεί την τελευταία αντίσταση πριν η μετοχή κινηθεί προς τα 102 και αφετέρου γιατί έχει δοκιμαστεί δύο φορές μέσα στο τελευταίο δίμηνο.

Για το δεύτερο τρίμηνο του έτους, ο όμιλος κατέγραψε ισχυρά χρηματοοικονομικά μεγέθη, αλλά παράλληλα προειδοποίησε για την έλλειψη τσιπ που θα αποτελέσει τροχοπέδη στην παραγωγή των οχημάτων του.

Τα καλά χρηματοοικονομικά μεγέθη της BMW έλαβαν ώθηση από τις υψηλές πωλήσεις και την καλή τιμολόγηση των προϊόντων της. Πιο συγκεκριμένα, τα συνολικά έσοδα της αυτοκινητοβιομηχανίας ανήλθαν στα 28,5 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 43,1% σε ετήσια βάση.

Επιπλέον, ο όμιλος μπήκε σε περιοχή κερδών καθώς από τα αρνητικά EBIT ύψους 300 εκ. του προηγούμενου έτους σημείωσε θετικά EBIT ύψους 5,98 δισ.ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News