Η μετοχή του Mitsubishi Financial Group (NYSE: MUFG) έχει διασπάσει την περιοχή των 5,75 $, που οριοθετεί τον πλαγιοπτωτικό σχηματισμό εντός της έντονα επιθετικής ανοδικής της τάσης, η οποία οδήγησε στην ανάρρωση της μετοχής από την πανδημία.

Ο στόχος της τελευταίας βρίσκεται στην περιοχή των 6,50, με το κοντινό στοπ στις αγοραστικές θέσεις να βρίσκεται κάτω από τα 5,60 σε κλείσιμο ημέρας.

Όσον αφορά στα χρηματοοικονομικά μεγέθη του ομίλου, σύμφωνα με τις τριμηνιαίες οικονομικές καταστάσεις που δημοσιεύθηκαν στις 2 Αυγούστου, ο Mitsubishi σημείωσε ζημίες στα καθαρά λειτουργικά του κέρδη κατά 29%, τα οποία παρέμειναν θετικά και ανήλθαν στα 283,4 δισ. γιέν.

Παρά την προαναφερθείσα μείωση, το πιστωτικό ίδρυμα κατάφερε να επιτύχει αύξηση κερδών ανά μετοχή κατά 109% στα 29,84 γιέν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επιπλέον ώθηση στην τιμή της μετοχής του Mitsubishi Financial Group έδωσε η ανακοίνωση εξαγοράς του περιφερειακού τραπεζικού franchise MUFG Union Bank του ομίλου από την U.S Bancorp έναντι 8 δισ. δολαρίων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News