Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, έπειτα από συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Αλέξανδρο Βασιλικό, επικοινώνησε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τους ενημέρωσε για την άμεση διαθεσιμότητα 90 δωματίων, σε πρώτη φάση, σε ξενοδοχεία της περιοχής, για τις ανάγκες των πληγέντων από τον σημερινό σεισμό.
ot.gr / Επικαιρότητα / Κοινωνία / Κρήτη – Άμεση διαθεσιμότητα 90 δωματίων σε ξενοδοχεία για τους σεισμοπαθείς
Κρήτη – Άμεση διαθεσιμότητα 90 δωματίων σε ξενοδοχεία για τους σεισμοπαθείς
Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Αλέξανδρο Βασιλικό
Κοινωνία 27.09.2021, 16:49

Newsroom
OT Editors
Εγγραφείτε στο OT Newsletter για την καθημερινή σας ενημέρωση με ειδήσεις από την οικονομία, τις επιχειρήσεις, τις αγορές και τα διεθνή.
Stream

Φορολογία Eιδήσεις
Ποιοι συνταξιούχοι υφίστανται διπλή φορολόγηση

Βιομηχανία
Ιταλικό μοντέλο για το ενεργειακό κόστος αλλά με χαμηλές ενισχύσεις

Business
Ισχυρή ζήτηση για την ΑΜΚ της Intralot – Πάνω από 3 φορές η κάλυψη

Τουρισμός
Σε Κρήτη και Σαντορίνη τα νέα projects του ομίλου Μεταξά κόστους άνω των 300 εκατ.

Economy
Στην «πρέσα» τα νοικοκυριά - Με φειδώ οι δαπάνες
![Χρυσές λίρες: Οι Έλληνες πούλησαν πάνω από 32.000 το 9μηνο [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/10/photo_2025-07-04_13-01-06-300x300.jpg)
Economy