Λίγες ώρες μένουν μέχρι την επίσημη πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας Τζειμς Μποντ, Nο Time to Die, σηματοδοτώντας την τελευταία έξοδο του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του θρυλικού πράκτορα 007.

Λίγοι ρόλοι αμφισβητούνται περισσότερο στο Χόλιγουντ και δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι θαυμαστές μοιράζονται ήδη τις απόψεις τους για το ποιος θα είναι ο επόμενος.

Ο πρώτος Μποντ, ο Σον Κόνερι, πέρασε τον ρόλο στον Αυστραλό Τζορτζ Λάζενμπι, πριν τον πάρει πίσω για μια άλλη ταινία, το « Diamonds Are Forever» το 1971.

Ο Ρότζερ Μουρ πρωταγωνίστησε στο Live and Let Die του 1973 και ο Τίμοθι Ντάλτον ακολούθησε για το The Living Daylights το 1987.

Ο Πιρς Μπρόσναν ήταν ο επόμενος Μποντ, ξεκινώντας με το GoldenEye το 1995, προτού δώσει τη σκυτάλη στον νυν κάτοχο, Κρεγκ, ο οποίος ξεκίνησε το 2006 με το Casino Royale .

Ωστόσο, όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν κι έτσι Κρεγκ θα πρέπει πλέον να παραδώσει τα σκήπτρα στον επόμενο…

Και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα…

Η παραγωγός του franchise, Barbara Broccoli, κατέστησε σαφές ότι θέλει να δει έναν άλλο άντρα να αναλάβει τον ρόλο, αλλά δεν έδωσε καμία ένδειξη για το ποιος μπορεί να είναι αυτός ο άνθρωπος.

Μιλώντας στο The Press Association τόνισε ότι «ο Τζέιμς Μποντ είναι ένας αντρικός χαρακτήρας. Ελπίζω ότι θα υπάρξουν πολλές, πολλές ταινίες γυρισμένες με γυναίκες, για γυναίκες, από γυναίκες».

Σε ξεχωριστή συνέντευξη, επιβεβαίωσε επίσης στο BBC Radio 4 ότι η διαδικασία του κάστινγκ θα ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο.

Ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ;

Τα στοιχήματα για τον διάδοχο έχουν ανοίξει.

Ο ίδιος ο Δούκας του Χέιστινγκς, Ρεγκέ Ζαν – Πέιτζ, από το Bridgerton, μπήκε στο παιχνίδι , με την Betfair να προσφέρει απόδοση 11 προς 4.

Άλλες καλτ τηλεοπτικές σειρές έχουν επίσης προσφέρει κάποια από τα αστέρια τους, όπως ο Σαμ Χιούαν του Outlander και ο Ρίτσαρντ Μάντεν του Bodyguard .

Ωστόσο, η Betfair έχει χαρακτηρίσει τον Τομ Χάρντι ως το φαβορί με απόδοση 13-8, όπως και τον Πάντι Πάουερ.

Ο Λουκ Έβανς, ο οποίος έπαιξε τον Γκαστόν στο ριμέικ του Beauty and the Beast , έχει μειώσει τις πιθανότητές του στο 5-1 από το SkyBet και ο Βρετανός σταρ Τζέιμς Νόρτον βρίσκεται στο 4-1.

Άλλα αστέρια στη λίστα περιλαμβάνουν τον Κλάιβ Στάντεν, από το Council of Dads , τον Χένρι Καβίλ, του Superman και τον σταρ του Loki, Τομ Χίντλστον.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tέχνη και Ζωή