Για τις 28 Σεπτεμβρίου, στο Λονδίνο, ορίστηκε τελικά η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, με τον τίτλο «No Time To Die».

Η ανακοίνωση έγινε μέσω Twitter από τον επίσημο λογαριασμό των ταινιών Τζέιμς Μποντ δίδοντας τέλος στα σενάρια πως οι παραγωγοί μελετούν την πιθανότητα μιας ακόμη αναβολής, λόγω της αναζωπύρωσης της πανδημίας.

Θυμίζουμε πως η πρεμιέρα της ταινίας είχε οριστεί αρχικά για τον Απρίλιο του 2020 και συνολικά αναβλήθηκε τρεις φορές, λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων που κράτησαν κλειστές τις περισσότερες κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο.

Σημειωτέον, πως η σειρά ταινιών του θρυλικού και ακαταμάχητου Βρετανού πράκτορα 007 παραμένει η πιο κερδοφόρα μεταξύ των σειρών ταινιών του Χόλυγουντ. Εκτιμάται πως οι μέχρι τώρα 24 ταινίες έχουν αποφέρει σε εισπράξεις σχεδόν 7 δισ. δολάρια, ενώ το όλο franchise κοστολογείται σε αξία στα 19,9 δισ. δολάρια. Η τελευταία ταινία, το 2015, υπό τον τίτλο «Spectre» απέφερε 880 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office, ενώ το «Skyfall», το 2012, ξεπέρασε το 1,1 δισ. δολάρια.

Στην ταινία, δίπλα στον Ντάνιελ Κρεγκ, πρωταγωνιστούν οι Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, με τον Τζέφρι Ράιτ, τον Κρίστοφ Βάλτς και τον Ρέιφ Φάινς ως «Μ». Σκηνοθέτης είναι ο Κάρι Φουκουνάγκα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι