Η διείσδυση του Netflix στην αγορά του video gaming συνεχίζεται με το λανσάρισμα εκ μέρους της πλατφόρμας streaming περιεχομένου τριών νέων παιχνιδιών για συνδρομητές σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές.

Ήδη από τον περασμένο Ιούλιο, το Netflix είχε επιβεβαιώσει ότι βρισκόταν στα «πρώτα στάδια» της επέκτασής του στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών και ότι σε πρώτη φάση θα επικεντρωνόταν στο κομμάτι των τίτλων για φορητές συσκευές. Ακολούθησε τον Αύγουστο η δοκιμαστική διάθεση στην αγορά της Πολωνίας δύο mobile games – των Stranger Things: 1984 και Stranger Things 3.

Νέοι τίτλοι

Πλέον, το Netflix επέκτεινε τη διείσδυσή του προσθέτοντας τρεις ακόμη τίτλους παιχνιδιών στη βιβλιοθήκη του. Οι συγκεκριμένοι τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές, κατόχους Android συσκευών, σε Πολωνία, Ισπανία και Ιταλία.

Σε αντίθεση με τους τίτλους των αρχικών δοκιμών, οι νέοι τίτλοι – Shooting Hoops, Teeter (Up) και Card Blast – δεν συνδέονται με κάποια τηλεοπτική σειρά ή ταινία της πλατφόρμας. Οι συνδρομητές της πλατφόρμας σε Πολωνία, Ισπανία και Ιταλία θα έχουν πρόσβαση στους τίτλους (οι οποίοι δεν έχουν διαφημίσεις και δυνατότητα αγορών εντός της εφαρμογής) σαν μέρος της ήδη υπάρχουσας συνδρομής τους.

«Ακόμα βρισκόμαστε στο ξεκίνημα»

Σε αυτές τις χώρες έχει δημιουργηθεί ενότητα Games στην εφαρμογή του Netflix για Android, αλλά το «κατέβασμα» γίνεται μέσω του Google Play Store. Εκεί, οι συνδρομητές θα ερωτηθούν για είσοδο με τα στοιχεία της συνδρομής τους στο Netflix, ώστε να μπορούν να την αποκτήσουν.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το Netflix σημειώνει ότι «ακόμα βρισκόμαστε στο ξεκίνημα» της εξερεύνησης του κομματιού του gaming σαν μέρος της υπηρεσίας. Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζεται το λανσάρισμα την πρωτοβουλίας και σε άλλες χώρες, αλλά και για το λειτουργικό σύστημα iOS, μελλοντικά.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία