Κίνα – Aύξηση 3,2% κατέγραψαν οι επενδύσεις παγίων στον τομέα των μεταφορών το 8μηνο

Τον Αύγουστο καταγράφηκε μείωση

Κίνα – Aύξηση 3,2% κατέγραψαν οι επενδύσεις παγίων στον τομέα των μεταφορών το 8μηνο

Οι επενδύσεις παγίων στον τομέα των μεταφορών της Κίνας αυξήθηκαν κατά περίπου 2,2 τρισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 339,22 δισεκατομμύρια δολάρια) στην περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2021, όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία, ενισχυμένες κατά 3,2% σύμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών.

Ειδικότερα, οι επενδύσεις στην κατασκευή αυτοκινητοδρόμων διαμορφώθηκαν σε 1,6 τρισεκατομμύρια γιουάν, με ετήσια αύξηση 6% την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου, ενώ οι επενδύσεις στον τομέα των υδάτινων διαδρομών κατέγραψαν ετήσια αύξηση 18,4% στα 91,4 δισεκατομμύρια γιουάν, κατά την ίδια περίοδο.

Μόνο για το μήνα Αύγουστο, οι επενδύσεις παγίων της Κίνας στον τομέα των μεταφορών καταγράφηκαν στα 304,9 δισεκατομμύρια γιουάν, μειωμένες κατά 7,6% σε ετήσια βάση, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία.

Περισσότερα από Διεθνή

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο