Να ανακάμψουν και να αφήσουν πίσω τους το χθεσινό αρνητικό κλίμα προσπαθούν σήμερα οι ευρωπαϊκοί δείκτες, με τα κέρδη όμως να είναι εύθραυστα και περιορισμένα σε συγκεκριμένους αμυντικούς τίτλους.

Ο πανευρωπαϊκός Stoxx 600 ενισχύεται κατά 0,3%, με τον κλάδο των ταξιδίων να κερδίζει 0,9%, ενώ ο κλάδος των αυτοκινήτων κινείται κατά 0,3% χαμηλότερα. Ο δείκτης FTSE 100 στο Λονδίνο καταγράφει κέρδη 0,58% στις 7.051 μονάδες, ο DAX κερδίζει 0,37% στις 15.094 μονάδες και ο CAC 40 ενισχύεται κατά 0,23% στις 6.492 μονάδες.

Οι προσπάθειες από τις ευρωπαϊκές αγορές είναι ακόμη αδύναμες, παρά το γεγονός ότι οι δείκτες παραμένουν σε θετικό έδαφος. Άλλωστε, οι τεχνολογικές πιέσεις στον απόηχο της ανόδου των επιτοκίων των αμερικανικών ομολόγων συνεχίστηκαν και στην Ασία, ενώ το κλίμα που υπήρξε χθες και στη Wall Street ήταν άκρως αρνητικό.

Επίσης, οι αγορές αναμένουν τα δεδομένα από τη γαλλική βιομηχανική παραγωγή, τα τελευταία στοιχεία του ιταλικού ΑΕΠ και τα στοιχεία του δείκτη του PMI από ολόκληρη τη ζώνη του ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Αγορές