Στα χέρια της Delivery Hero που ελέγχει και την efood περνά η εταιρεία ΙΝΚΑΤ (kiosky’s) συμφερόντων του ομίλου Μούχαλη.

Η Delivery Hero προχωρήσει σε σχετική γνωστοποίηση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ότι κατέληξε σε συμφωνία για την εξαγορά των εταιρειών «Άλφα Διανομές Ζαχαρώδη Ποτά Ψιλικά Α.Ε.», ΙΝΚΑΤ, delivery.gr και e-table.gr.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου και ακολούθησε η κοινοποίηση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού την 1η Οκτωβρίου.

Η  γερμανική εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών παραγγελιοληψίας και οι εξαγοραζόμενες εταιρείες δραστηριοποιούνται στον κλάδο της χονδρικής και λιανικής πώλησης ειδών σούπερ μάρκετ και στον κλάδο του e-commerce.

Σημειώνεται ότι η Kiosky’s Convenience Stores διαθέτει σήμερα 57 καταστήματα στην Αττική ενώ τους τελευταίους μήνες ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα πρώτα Κiosky’s Convenience Stores στη Θεσσαλονίκη, τον Πύργο Ηλείας, τη Λαμία και τη Σύρο. Το στρατηγικό πλάνο της εταιρείας προβλέπει την επέκταση του δικτύου της και σε άλλες πόλεις, με στόχο τη λειτουργία 100 καταστημάτων, μέχρι το τέλος του έτους, με τη δημιουργία τόσο ιδιόκτητων καταστημάτων όσο και με τη μέθοδο franchise.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις