Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Μήλος περιλαμβάνει στα προγράμματα κρουαζιέρας για το 2022, η Celestyal Cruises, ενώ η προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα σηματοδοτείται και από την επαναφορά μετά από τρία χρόνια και της κρουαζιέρας των «τριών ηπείρων» (Τουρκία, Ισραήλ, Αίγυπτος και Κύπρος).

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε τα προγράμματά της για το 2022, δηλώνοντας ότι ξεκινά και πάλι τις κρουαζιέρες τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, με τις κρουαζιέρες των τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων και θα συνεχίσει με τις κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων από το Σάββατο 30 Απριλίου. Αποτελεί μία από τις λίγες εταιρείες κρουαζιέρας, οι οποίες θα πραγματοποιούν προσεγγίσεις  σε εβδομαδιαία βάση στην Αρχαία Έφεσο κατά την επανέναρξη των δρομολογίων της τον Μάρτιο, ενώ θα προσθέσει και τη Θεσσαλονίκη στη δημοφιλή της κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο». Όλες οι κρουαζιέρες για το 2022 και το 2023 είναι all-inclusive, και είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση.

Η Celestyal Cruises περιλαμβάνει στα δρομολόγιά της κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, όπως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, αλλά «ανοίγεται» και σε νέους προορισμούς, όπως η Θεσσαλονίκη, την οποία θα προσεγγίζει σε σταθερή βάση, το νησί της Μήλου, το οποίο πρόσφατα αναδείχθηκε ως το «Καλύτερο Νησί του Κόσμου», σύμφωνα με το περιοδικό Travel + Leisure, και την Καβάλα.

Επιπλέον, στα τέλη του 2022 θα επιστρέψει και η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι», η οποία πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά το 2019 και θα επισκέπτεται την Ελλάδα, την Τουρκία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο και την Κύπρο.

«Το φετινό καλοκαίρι χάρη στην αφοσίωση και τη σκληρή προσπάθεια του πληρώματος της Celestyal Cruises, καταφέραμε να αποδείξουμε πως είναι εφικτή η ασφαλής επιστροφή στις κρουαζιέρες. Είμαστε αισιόδοξοι πως οι κρουαζιέρες μας, θα συνεχίσουν να είναι ελκυστικές και η πεποίθησή αυτή ισχυροποιείται από τα υψηλά επίπεδα αναζητήσεων, ενδιαφέροντος και κρατήσεων που έχουν σημειωθεί ήδη για τις κρουαζιέρες που θα πραγματοποιηθούν το 2022 και το 2023», σχολίασε ο κ.  Leslie Peden, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
ΤτΕ – Πάνω από 4 εκατ. τουρίστες τον Αύγουστο – Από ποιες χώρες
Οικονομία |

Πάνω από 4 εκατ. τουρίστες τον Αύγουστο - Από ποιες χώρες

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Αύγουστο του 2021 εμφάνισε πλεόνασμα 2.965 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 1.319 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2020.