Περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο συσκευές διασυνδέει η Huawei διεθνώς, εξυπηρετώντας 730 εκατομμύρια χρήστες, όπως ανακοίνωσε με αφορμή το λανσάρισμα του νέου έξυπνου κινητού τηλεφώνου της σειράς Huawei nova, στις 21 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της, η σειρά HUAWEI nova διανύει την έκτη χρονιά της, διαθέτει μερικά από τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα-«ναυαρχίδες» της εταιρίας με κάμερα με μεγάλες δυνατότητες και ιδιαίτερα ανθεκτική μπαταρία. Βασικό χαρακτηριστικό της σειράς nova είναι επίσης οι ψυχαγωγικές εμπειρίες που προσφέρει και η εισαγωγή λειτουργιών αισθητικής τεχνητής νοημοσύνης (AI beautification) για σέλφι φωτογραφίες καθώς και οι βελτιστοποιήσεις λογισμικού.

Το νέο μοντέλο της σειράς θα έχει μεταξύ άλλων την δυνατότητα λήψης βίντεο υψηλής ποιότητας ακόμη και τη νύχτα, ενώ θα είναι δυνατή η διασύνδεση πολλαπλών συσκευών, προκειμένου το έξυπνο κινητό να μπορεί να συνεργάζεται και με άλλες συσκευές που ανήκουν στο οικοσύστημα της HUAWEI, όπως ασύρματα ακουστικά, έξυπνα ρολόγια, τάμπλετ και λάπτοπ.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Αλλαγή πλεύσης για τη Foxconn – Τρία πρωτότυπα ηλεκτροκίνητα οχήματα
Διεθνή |

Αλλαγή πλεύσης για τη Foxconn: Τρία πρωτότυπα ηλεκτροκίνητα οχήματα

Η Foxconn παρουσίασε τρία ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα σε μία κίνηση που ενδεχομένως σηματοδοτεί την διαφοροποίηση της εταιρείας από την κύρια ενασχόλησή της, τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα.

Η Microsoft στα βήματα της Apple – Σχεδιάζει δικό της μικροτσίπ
Τεχνολογία |

Η Microsoft στα βήματα της Apple: Σχεδιάζει δικό της μικροτσίπ

Ήδη από τον Δεκέμβριο του 2020, δημοσίευμα του Bloomberg αποκάλυπτε ότι η Microsoft εργάζεται στην ανάπτυξη των δικών της επεξεργαστών, τόσο για να καλύψει τις ανάγκες των server της όσο και για τις φορητές συσκευές Surface.