Η Apcopay συνεργάζεται με την Rakuten Viber, την πλατφόρμα επικοινωνίας μέσω κλήσεων και ανταλλαγής μηνυμάτων, ώστε οι χρήστες της να έχουν τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών με απευθείας πληρωμή μέσω των chatbots των εμπόρων και επιχειρήσεων που βρίσκονται στην πλατφόρμα.

Η συγκεκριμένη λειτουργία πληρωμών παρουσιάστηκε από την Viber πριν μόλις ένα χρόνο, διευκολύνοντας τους χρήστες να αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες άμεσα, με ασφάλεια και απευθείας από τα επιβεβαιωμένα chatbots των εμπόρων. Οι πληρωμές μέσω chatbots στο Viber είναι ένας εύκολος τρόπος για μικρές, μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα επιπρόσθετο κανάλι πώλησης και marketing μέσω του οποίου βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους πελάτες τους ώστε να προωθούν πιο αποτελεσματικά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Όλες οι πληρωμές – αρχικά με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και σε επόμενο στάδιο μέσω Apple Pay και Google Pay – δρομολογούνται μέσω της πιστοποιημένης πλατφόρμας πληρωμών PCIDSS (level 1) της Apcopay.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας παγκόσμιος οργανισμός όπως η Rakuten Viber επιλέγει την Apcopay ως έμπιστο συνεργάτη για να φέρουν την καινοτομία στις πληρωμές. Η πλατφόρμα της Apcopay έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να επεξεργάζεται υψηλούς όγκους συναλλαγών με ασφάλεια, ταχύτητα και μέσω πολλαπλών και διαφορετικών μεθόδων πληρωμών. Είμαστε βέβαιοι ότι επιχειρήσεις και καταναλωτές θα αγαπήσουν αυτό το νέο τρόπο αλληλεπίδρασης μεταξύ τους», δήλωσε σχετικά ο Πάρης Κορωναίος, Country Manager της Apcopay στην Ελλάδα.

«Η συνεργασία μας με την Apcopay είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τόσο των επιχειρήσεων όσο και των χρηστών, προσφέροντάς τους μια απρόσκοπτη εμπειρία πληρωμής, προσωπική προσέγγιση, χρηστικότητα που εξοικονομεί χρόνο, καθώς και ιδιωτικότητα και ασφάλεια στα υψηλότερα επίπεδα. Καλωσορίζουμε όλο και περισσότερους οργανισμούς και εμπορικές εταιρείες στο οικοσύστημα των fintech, για να ενστερνιστούν τη νέα πραγματικότητα, μέσα από την συνεργασία μας», σημειώνει ο Momchil Elenkov, B2B Partnerships Director, Rakuten Viber.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία