Την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν σήμερα αναζητούν οι ευρωπαϊκές αγορές, οι οποίες αναμένουν τα εταιρικά αποτελέσματα που θα κρίνουν και τις τοποθετήσεις της ρευστότητας που εξασφαλίστηκε από τη χθεσινή διόρθωση.

Ειδικότερα, ο πανευρωπαϊκός Stoxx 600 σημειώνει κέρδη 0,09%. Ο δείκτης FTSE 100 στο Λονδίνο καταγράφει απώλειες 0,01% στις 7.202 μονάδες, ο DAX υποχωρεί 0,02% στις 15.474 μονάδες και ο CAC 40 σημειώνει άνοδο 0,03% στις 6.675 μονάδες.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης σήμερα αναμένεται να είναι τα αποτελέσματα που θα ανακοινώσουν οι Danone, Kering, Vinci και Deutsche Boerse, ενώ αναμένονται και τα στοιχεία από τον κατασκευαστικό κλάδος της Ευρώπης.

Σε επίπεδο τίτλων, η βρετανική Bellway ενισχύεται κατά 3,5%, μετά την ανακοίνωση της αύξησης των κερδών και την πρόβλεψη αύξησης της παραγωγής κατά 10%. Στον αντίποδα, η ελβετική εταιρεία βιοτεχνολογίας Bachem Holding υποχωρεί περισσότερο από 7% μετά την ανακοίνωση αύξησης κεφαλαίου 584 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων μέσω έκδοσης 750.000 νέων μετοχών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Αγορές