Κάποτε η Κρις Τζένερ (Kris Jenner) είπε στην κόρη της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian): «Τα πας καταπληκτικά, γλυκιά μου».

Λιγότερο από έναν χρόνο αφότου η Kιμ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε Γουέστ (Kanye West), το πρώην ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις δείχνοντας και δημόσια την υποστήριξη του ενός στον άλλον. Όμως, η διαδικασία του διαζυγίου συνεχίζεται και φαίνεται πως η Kιμ μόλις πέτυχε μια… νίκη.

Πηγή από το περιβάλλον της επιβεβαίωσε στο E! News ότι πέρασε στα χέρια της το τεράστιο μίνιμαλ σπίτι τους στο Χίντεν Χιλς της Καλιφόρνιας, που αγόρασαν μαζί πριν από επτά χρόνια. Η διάσημη τηλεπερσόνα ζει εκεί μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Kιμ θα πληρώσει στον πρώην σύζυγο της 23 εκατομμύρια δολάρια, 20 εκατ. για το ακίνητο και 3 για το περιεχόμενο του. Περνά στην κατοχή της όλο το εσωτερικό του σπιτιού (έπιπλα, συλλεκτικά αντικείμενα, ασημικά και πίνακες).

Το πρώην ζευγάρι αγόρασε το κτήμα το 2014 έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων και το αναμόρφωσε το 2019, ζητώντας τη βοήθεια του Βέλγου διακοσμητή εσωτερικών χώρων Άξελ Βέρβουρτ (Axel Vervoordt).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα