Μικρού εύρους διακυμάνσεις καταγράφουν σήμερα οι ευρωπαϊκοί δείκτες, οι οποίοι προσπαθούν να αποτιμήσουν τα εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώνονται τις τελευταίες ημέρες και τα οποία πυροδοτούν συνεχώς αναδιαρθρώσεις χαρτοφυλακίων.

Ειδικότερα, ο πανευρωπαϊκός Stoxx 600 υποχωρεί κατά 0,2%, με τον κλάδο του λιανεμπορίου να υποχωρεί κατά 1,3%, ενώ εκείνος των τροφίμων και των ποτών κερδίζει 0,9%. Ο δείκτης FTSE 100 στο Λονδίνο καταγράφει απώλειες 0,09% στις 7.210 μονάδες, ο DAX υποχωρεί 0,01% στις 15.515 μονάδες και ο CAC 40 σημειώνει πτώση 0,02% στις 6.668 μονάδες.

Επί της ουσίας οι ευρωπαϊκές αγορές αφομοιώνουν τα τελευταία κέρδη που έχουν σημειώσει, σύμφωνα με τους αναλυτές, ενώ υπάρχει και νευρικότητα από τις αναδιαρθρώσεις των χαρτοφυλακίων και των θέσεων. Σήμερα αναμένονται τα στοιχεία από τις Carrefour, Atos, Metro, Sartorious, AkzoNobel, Roche, Nestle, Antofagasta και Metro Bank.

Οι δημοσιεύσεις δεδομένων περιελάμβαναν στοιχεία πληθωρισμού του Ηνωμένου Βασιλείου για τον Σεπτέμβριο, τιμές γερμανικών παραγωγών για τον Σεπτέμβριο και τα τελευταία στοιχεία του δείκτη τιμών παραγωγού της Ρωσίας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Αγορές