Η μεγέθυνση της εταιρείας P&G φαίνεται να μην έχει σταματημό κατά τα -και πάλι- καλά οικονομικά αποτελέσματα γ’ τριμήνου.

Στο ταμπλό, η μετοχή (NYSE:PG) παραμένει επιθετικά ανοδική σε όλους τους χρόνους, έχοντας διορθώσει πολύ λίγο από τα ιστορικά της υψηλά των 147 δολαρίων, που δοκίμασε ήδη δύο φορές και που συνιστούν κοντινή αντίσταση.

Με κοντινή στήριξη τα 136 και στοπ κάτω από 120 σε κλείσιμο ημέρας, η μετοχή κινείται προς τα 166.

Ώθηση στην τιμή της μετοχής στο ταμπλό της Νέας Υόρκης δίνουν τα ενθαρρυντικά χρηματοοικονομικά μεγέθη της εταιρίας, τα οποία συνεχώς ενισχύονται.

Ενδεικτικά, οι καθαρές πωλήσεις της εταιρίας, σημείωσαν μεταβολή +5% σε ετήσια βάση και ανήλθαν στα 20,3 δισ., με τις χρηματοροές από λειτουργικές δραστηριότητες να αγγίζουν τα 4,6 δισ. $.

Επιπλέον, η εταιρία επέστρεψε συνολικά 5 δισ. στους μετόχους της, 2 δισ. με τη μορφή μερίσματος και 3 δισ. μέσω επαναγοράς ιδίων μετοχών.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πληθωριστικές πιέσεις έχουν οδηγήσει σε μεταβολή της τιμής των προϊόντων της εταιρίας, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει θετικά τις ετήσιες προβλέψεις για τα έσοδά της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News