Τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας φαίνεται να είχαν προεξοφληθεί στο ταμπλό, καθώς η ανακοίνωση αυτών ήρθε κοντά στα ιστορικά υψηλά του Ιανουαρίου.

Η ισχυρή ανοδική τάση της μετοχής της Tesla (NASDAQ:TSLA) συνεχίζεται, και η προσπέραση των 900 δολαρίων, θα οδηγήσει στα εμβληματικά 1.000 με συνοπτικές διαδικασίες.

Η κοντινή στήριξη βρίσκεται στα 822.

Τα χρηματοοικονομικά μεγέθη της εταιρίας, για ακόμα ένα τρίμηνο, κατέγραψαν σημαντική ενίσχυση, δίνοντας επιπλέον ώθηση στην τιμή της μετοχής.

Πιο συγκεκριμένα, τα συνολικά έσοδα της Tesla, μεταβληθέντα κατά +57% σε ετήσια βάση, άγγιξαν τα 13,7 δισ. $, υποβοηθούμενα από τις πωλήσεις των ηλεκτρικών οχημάτων της.

Επιπλέον, η εταιρία κατέγραψε ρεκόρ κερδών, με εκείνα να έχουν σημειώσει ραγδαία άνοδο της τάξεως του 389% και να βρίσκονται στα 1,6 δισ.

Ενδιαφέρον φέρει τόσο ο λόγος τιμή ανά μετοχή προς κέρδη τόσο και οι χρηματοροές ανά μετοχή της εταιρίας, που βρίσκονται στα 291 και 3,74 $ αντίστοιχα.

Τέλος, ο αριθμοδείκτης απόδοσης ιδίων κεφαλαίων υπολογίζεται στο 7,48%, με το καθαρό περιθώριο κέρδους να αγγίζει το 5,51%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News