To Agora Athens μπορεί να τονώσει την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό.

Αυτό σημείωσαν όσοι παραβρέθηκαν στην ολοήμερη χθεσινή εκδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος, για την προβολή του 1ου πολυκαναλικού και ψηφιακού Open Mall της Ελλάδος, AGORA ATHENS.

Στην εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση του επιμελητηρίου στην ηλεκτρονική σελίδα του, παρέστησαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Δημόπουλος, και εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας τους οποίους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και ο αντιπρόεδρος, Νίκος Κογιουμτσής, ο οποίος είναι και υπεύθυνος του έργου.

Υπενθυμίζεται ότι το υπο διαμόρφωση Ανοικτό Εμπορικό-Τουριστικό Κέντρο Πλάκας-Μοναστηρακίου αποτελεί μία πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με στόχο την τόνωση της επιχειρηματικότητας στο κέντρο της Αθήνας.

Η εκδήλωση περιελάμβανε διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες για το κοινό και ενημέρωση σχετικά με χρήση ψηφιακών και αναλογικών μέσων, με σκοπό τα εξής:

* Προβολή, ενημέρωση και διάχυση του Agora Athens και των σκοπών του στους επιχειρηματίες και τους πολίτες.

* Ενδυνάμωση του ρόλου του Agora Athens ως συνεκτικού στοιχείου συνολικής παρέμβασης για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού.

* Περαιτέρω ενίσχυση του Agora Athens ως κορυφαίου εμπορικού σήματος στις καινοτόμες, ψηφιακές και πολυκαναλικές αγορές.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία
PODCAST ΒΑΒΕΛ – Γ. Θωμάτος (αντιπρ. Delphi Forum): Ένα συνέδριο δεν είναι μόνο αυτό που γίνεται πάνω στην σκηνή
Οικονομία |

PODCAST ΒΑΒΕΛ – Γ. Θωμάτος (αντιπρ. Delphi Forum): Ένα συνέδριο δεν είναι μόνο αυτό που γίνεται πάνω στην σκηνή

4 μέρες, 150 θεματικές – Οι σημαντικοί καλεσμένοι και ο Ζελένσκι – Ο νέος θεσμός των Μεγάλων Συζητήσεων για την Ελλάδα, η σημασία του φόρουμ, η διοργάνωση και οι δυσκολίες