Ξεκίνησε πριν από λίγο στο Χρηματιστήριο Αθηνών η ειδική εκδήλωση για την εισαγωγή του ομολόγου της CPLP Shipping Holdings, που εκδόθηκε με εγγυήτρια την Capital Product Partners (CPLP) συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την έναρξη της συνεδρίασης θα πραγματοποιήσουν στελέχη της CPLP χτυπώντας το «παραδοσιακό» κουδούνι.

Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της Ομολογίας είναι με λατινική γραμματοσειρά «CPLPB1». Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των Ομολογιών της Εταιρίας είναι €1.000 ανά Ομολογία, ήτοι 100% της ονομαστικής αξίας της.

Ρεκόρ υπερκάλυψης

Σημειώνεται ότι η έκδοση του ομολόγου, ύψους 150 εκατ. ευρώ, σημείωσε ρεκόρ υπερκάλυψης ομολογιακού δανείου στην Ελλάδα.

Οι εγγραφές ξεπέρασαν τα 800 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσαν οι κύριοι ανάδοχοι της δημοσίας προσφοράς η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», η «ALPHA BANK» και η «EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και Optima Bank.

Ειδικότερα η συνολική έγκυρη ζήτηση που εκδηλώθηκε από επενδυτές οι οποίοι συμμετείχαν στη Δημόσια Προσφορά ανήλθε σε 801,37 εκατ., ευρώ σημειώνοντας υπερκάλυψη της Έκδοσης κατά 5,3 φορές με πολύ σημαντικό ενδιαφέρον από ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Xρηματιστήριο Αθηνών
Χρηματιστήριο Αθηνών: Βαρίδι οι τράπεζες στην προσπάθεια αντίδρασής του
Xρηματιστήριο Αθηνών |

Βαρίδι οι τράπεζες στην προσπάθεια αντίδρασης του ΧΑ

Με τον τραπεζικό κλάδο να μην βοηθά καθόλου στην αντίδραση που «ευχήθηκαν» πολλοί σήμερα, το ΧΑ δείχνει να «αγκομαχά» να ανακτήσει τις 1.360 μονάδες και να ανακτήσει μέρος των 63 μονάδων που έχασε σε μόλις τέσσερις ημέρες

Χρηματιστήριο Αθηνών: Νευρικότητα στη σκιά της Μέσης Ανατολής
Xρηματιστήριο Αθηνών |

Νευρικότητα στο ταμπλό, στη σκιά της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή

Πολλά χαρτοφυλάκια προσπαθούν να διαγνώσουν τις προεκτάσεις των τελευταίων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και να διαφοροποιήσουν τις θέσεις τους κινούμενα σε πιο αμυντικούς τίτλους