Η μετοχή (NYSE:HWM) της πολλά υποσχόμενης Howmet Aerospace παραμένει εντός του πολύμηνου σχηματισμού συσσώρευσης, επιμένοντας στη στήριξη των 30 δολαρίων.

Το σημείο θέλει προσοχή διότι απώλεια του σε ημερήσιο κλείσιμο δημιουργεί μια φυγόκεντρο δυναμική με επόμενο σημείο τα 24 δολάρια.

Τα αποτελέσματα γ’ τριμήνου αναμένονται με ενδιαφέρον διότι εφόσον η εταιρεία αποδείξει ότι έχει αναρρώσει από τα περασμένα 5 τρίμηνα μείωσης εσόδων, θα υπεραποδόσει στο ταμπλό προς τα 39, καθώς το αντικείμενό της δικαιολογεί πολύ ανώτερες αποδόσεις. Η αντίσταση βρίσκεται στα 32,80.

Τα οικονομικά αποτελέσματα β’ τριμήνου της εταιρίας, αν και έδειξαν μείωση των χρηματοοικονομικών της μεγεθών, οδήγησαν σε ανοδική επανεκτίμηση των ετησίων προβλέψεων.

Ειδικότερα, τα έσοδα της εταιρίας κατέγραψαν υποχώρηση 5% σε ετήσια βάση και βρέθηκαν στα 1,2 δισ. $.

Εντυπωσιακή είναι η πορεία των λειτουργικών εσόδων της εταιρίας, τα οποία μεταβληθέντα κατά +180% σε ετήσια βάση, άγγιξαν τα 207 εκ.

Επιπλέον, κατά το β’ τρίμηνο, η εταιρία προέβη σε επαναγορά 5,9 εκ. ιδίων μετοχών, με το συνολικό ποσό επαναγοράς να αγγίζει τα 200 εκ., ενισχύοντας έτσι την ισχύ των υφιστάμενων μετόχων της, ενώ ήδη έχει ανακοινώσει την πληρωμή μερίσματος για κοινές μετοχές στις 25 Νοεμβρίου, με το μέρισμα να ανέρχεται στα 2 σεντ ανά μετοχή.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News