Μολονότι βελτιωμένα, τα οικονομικά αποτελέσματα της Snap δεν έπεισαν, και οι επενδυτές στο ταμπλό κυριολεκτικά πέταξαν τις μετοχές τους από το παράθυρο, δημιουργώντας ένα τεράστιο καθοδικό χάσμα.

Ωστόσο, με πάνω από 1.000% απόδοση από τα χαμηλά προ πανδημίας, η μετοχή παραμένει ανοδική σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.

Και μάλιστα, η μίνι κατάρρευσή της την έφερε ακριβώς πάνω σε σημαντικές στηρίξεις στα 55 δολάρια, δίνοντας ευκαιρία επανατοποθέτησης.

Ο στόχος στη μετοχή, εφόσον λειτουργήσει έστω και εν μέρει το σενάριο ανάρρωσης από αυτήν την κρίση, είναι τα 87 δολάρια, με το στοπ να είναι πολύ μικρό συγκριτικά με τα δυνητικά κέρδη, κάτω από 48 σε κλείσιμο ημέρας.

Η πρώτη αντίσταση οριοθετείται στα 69.

Τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρία για το γ’ τρίμηνο του έτους, έδειξαν ενίσχυση των χρηματοοικονομικών της μεγεθών.

Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδά της, σημειώνοντας μεταβολή +57% σε ετήσια βάση, άγγιξαν τα 1,06 δισ. και παρόλο που εκείνη δεν έχει επιστρέψει ακόμα σε περιοχή κερδών, κατάφερε μείωση των ετησίων ζημιών κατά 64% στα 72 εκ. $.

Αξιοσημείωτη είναι η πορεία των προσαρμοσμένων EBITDA της Snap, τα οποία κατέγραψαν άνοδο +209% και βρέθηκαν στα 174 εκ.

Τέλος, οι λειτουργικές ταμειακές ροές της γύρισαν θετικές στα 72 εκ, με την ελεύθερη ταμειακή ροή να έχει σημειώσει μεταβολή +174% και να βρίσκεται στα 52 εκ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News