Συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της παρουσίας της Άνγκελα Μέρκελ που επισκέπτεται τη χώρα για τελευταία φορά ως καγκελάριος.

Συγκεκριμένα, οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν τις πρωινές και τις μεσημβρινές ώρες, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ

«Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Ανγκελα Μέρκελ στη χώρα μας, απογευματινές-βραδινές ώρες της Πέμπτης 28.10.2021 και πρωινές-μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 29.10.2021 θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

» Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων» αναφέρει η σχετική ενημέρωση από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας.

Να σημειωθεί ότι η Ανγκελα Μέρκελ μένει στο Καβούρι, στις 9 θα μιλήσει σε νέους στο ινστιτούτο Γκαίτε, στις 10:15 θα γίνει δεκτή από την ΠτΔ και στις 10:50 θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Financial Times: Ελλάδα και Ισπανία πιέζονται από την ΕΕ να δώσουν S-300 και Patriot στην Ουκρανία
Επικαιρότητα |

FT: Ελλάδα και Ισπανία πιέζονται από την ΕΕ να δώσουν S-300 και Patriot στην Ουκρανία

Διπλωμάτες, μιλώντας στο in αναγνωρίζουν τις πιέσεις, αλλά και την προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος υπέρ της αποστολής επιπλέον βοήθειας στην Ουκρανία καθώς και αντιαεροπορικών συστημάτων