Οι κερδοσκόποι που στοιχημάτισαν στο κρυπτονόμισμα Squid Game την περασμένη εβδομάδα είχαν μια μοίρα σχεδόν τόσο ζοφερή όσο αυτή των παικτών της επιτυχημένης σειράς του Netflix από το βράδυ της Κυριακής έως το πρωί της Δευτέρας.

Το κρυπτονόμισμα, το οποίο σημείωσε κέρδη μιας εβδομάδας σχεδόν 310.000%, από το βράδυ της Κυριακής κατέρρευσε πλήρως, ενισχύοντας τις υποψίες ότι ολόκληρο το εγχείρημα ήταν απάτη.

Ο ιστότοπος και οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης του διακριτικού έχουν εξαφανιστεί, μαζί με τη λευκή βίβλο που περιγράφει το SQUID.

Και η τιμή του υποχώρησε στα 0,0030 δολάρια, σύμφωνα με το CoinMarketCap .

Πιθανώς χειρότερο, για ορισμένους επενδυτές, αμέσως πριν από την κατάρρευση, το token του SQUID εκτινάχθηκε στα 2.856 δολ. μεταξύ 2 π.μ. ET και 5:30 π.μ. ET. Πέντε λεπτά αργότερα, η αξία ήταν λιγότερο από μια δεκάρα.

Η κατάρρευση ήρθε αφού το Twitter επισήμανε τον λογαριασμό του crypto ως ύποπτο, περιορίζοντας την πρόσβαση σε αυτό . Πολλοί traders ήταν δύσπιστοι για το SQUID εξ αρχής ωστόσο, καθώς η λευκή βίβλος ήταν φορτωμένη με τυπογραφικά λάθη και οι ισχυρισμοί του ιστορικού των ιδρυτών αποδείχθηκαν απατηλοί.

Το CoinMarketCap είχε προειδοποιήσει τους πιθανούς traders από την αρχή για το SQUID προτρέποντας τους ανθρώπους να είναι προσεκτικοί κατά τις συναλλαγές.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News