Με νέο στόχο στην περιοχή των 54 δολαρίων, η μετοχή της Pfizer (NYSE:PFE) παραμένει έντονα ανοδική έχοντας υποστηριχθεί στο έπακρο από την τεχνογνωσία της εταιρείας εν μέσω πανδημικής κρίσης.

Με στοπ κάτω από τα 41 σε κλείσιμο ημέρας και με νέα στήριξη τα 44,20, η μετοχή ενδέχεται να αποκτήσει έντονα επιθετικά χαρακτηριστικά.

Στην ανοδική τάση της μετοχής στο ταμπλό της Νέας Υόρκης συνεπικουρούν τα καλά χρηματοοικονομικά μεγέθη της εταιρίας, τα οποία συνεχώς ενισχύονται, πιστοποιώντας έτσι τη δυναμική της.

Πιο συγκεκριμένα, τα έσοδά της έχουν σημειώσει σημαντική άνοδο της τάξεως του +134% σε ετήσια βάση, και για το γ’ τρίμηνο του έτους άγγιξαν τα 24 δισ. $, υποβοηθούμενα από τις πωλήσεις του εμβολίου της εταιρίας κατά του ιού COVID-19.

Εξαιρετική είναι η μεταβολή των καθαρών κερδών της εταιρίας, τα οποία σημειώνοντας μεταβολή +455% σκαρφάλωσαν στα 8 δισ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία δεν έχει προβεί σε επαναγορά ιδίων μετοχών εντός του 2021, ενώ η τρέχουσα πολιτική της διοίκησης δεν περιλαμβάνει επαναγορά έως το τέλος του έτους.
Τέλος, η έγκριση του εμβολίου της εταιρίας και για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών, σε συνδυασμό με τις αναμνηστικές δόσεις, αναμένεται να δώσει επιπλέον ώθηση στα κέρδη της εταιρίας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News