Η πλατφόρμα Αirbnb έχει μεγάλα νέα για τους μοδάτους θαυμαστές του Sex and the City. Πραγματικά μεγάλα νέα!

Για δύο μόνο νύχτες, η εταιρεία παραθέτει ένα διαμέρισμα που έχει δημιουργηθεί για να μοιάζει με το iconic διαμέρισμα της Carrie Bradshaw με μόλις 23 δολάρια τη βραδιά, ένα νεύμα στην 23χρονη ιστορία της σειράς. (Με φόρους και τέλη, η διαμονή θα κοστίσει στην πραγματικότητα 26,22 δολάρια, μια τιμή τόσο χαμηλή που θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά ακόμη και ένας αρθρογράφος που γράφει για σεξ σε μια τοπική εφημερίδα. Το να αντέχει η τσέπη σου να ζεις εκεί … αυτό είναι μια άλλη ιστορία.)

Για να προωθήσει την επανεκκίνηση 10 επεισοδίων του HBO Max του SATC, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο, η Airbnb νοικιάζει την ιδιοκτησία Upper East Side για δύο άτομα, διαμονή μίας διανυκτέρευσης στις 12 και 13 Νοεμβρίου. Η κράτηση ανοίγει το μεσημέρι της Δευτέρας για έως δύο επισκέπτες.

Όλες οι stylish παροχές

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα εμφανιστεί στην μικρή οθόνη για να επαναλάβει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, αλλά θα χαιρετήσει ουσιαστικά τους επισκέπτες κατά το check-in για να τους καλωσορίσει για μια ξεχωριστή εμπειρία που συνοδεύεται από προνόμια που θα κάνουν τους θαυμαστές πολύ χαρούμενους. Οι ενοικιαστές μπορούν να πιούν δωρεάν cosmopolitan, το αγαπημένο κοκτέιλ των πρωταγωνιστριών ή να προσποιηθούν ότι έχουν καθυστερήσει στην προθεσμία της στήλης τους και να παίζουν με το φορητό υπολογιστή της Carrie. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με ένα ασύρματο τηλέφωνο από τη δεκαετία του 2000 για να παρακολουθείτε τις κλήσεις σας και μια δερμάτινη πολυθρόνα που θυμίζει το ρουστίκ στιλ του Έινταν.

Οι καλεσμένοι θα απολαύσουν μια συνεδρία styling και μια φωτογράφιση, και μπορούν να δοκιμάσουν αγαπημένα ρούχα από το σόου, όπως την tutu Patricia Field από τους τίτλους έναρξης. Άλλες εμφανίσεις όπως «το γυμνό φόρεμα», ένα ζευγάρι στιλέτο της συλλογής SJP και το κόκκινο καουμπόικο καπέλο που φορούσε η Κάρι κατά τη διάρκεια του πάρτι της στην παραλία με τον Μπιγκ και τη Νατάσα.

View this post on Instagram

A post shared by Airbnb (@airbnb)

«Είμαι ενθουσιασμένη που το κοινό μας θα βιώσει τη Νέα Υόρκη της Carrie όπως ποτέ άλλοτε και θα περπατήσει με τα παπούτσια της, κυριολεκτικά, για πρώτη φορά. Και συνεργάζομαι μαζί τους για να προσφέρω στους τυχερούς επισκέπτες μια διανυκτέρευση. Είναι απολαυστικό να βρίσκεσαι σε έναν τόσο οικείο χώρο και πιστεύουμε ότι θα λατρέψετε να θυμηθείτε τα προσωπικά αντικείμενα της ηρωίδας που θα βρείτε διάσπαρτα παντού σε όλους τους χώρους…. Μεταβείτε στο @Airbnb για όλες τις λεπτομέρειες», δήλωσε η Πάρκερ σε δελτίο τύπου της Airbnb.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus