Ξανά στο στόχαστρο, βρίσκεται η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ, η οποία προκαλεί με τα ακριβά της γούστα, τους Τούρκους πολίτες που ζούν στα όρια της φτώχειας.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκε η πανάκριβη τσάντα αξίας χιλάδων ευρώ, που, η σύζυγος του Τούρκου προέδρου, κρατούσε στη Ρώμη, στο πλαίσιο της G20.

Αν και είναι αρκετά χαμηλότερης αξίας από τις Hermes και Chanel, που συνήθως κρατάει, η… τιμή της τσάντας και πάλι προκάλεσε τα επικριτικά σχόλια των εξαθλιωμένων οικονομικά Τούρκων. Μάλιστα, στο παρελθόν η φιλοκυβερνητική Hurriyet είχε προσπαθήσει να την δικαιολογήσει υποστηρίζοντας πως οι τσάντες Hermes της κυρίας Ερντογάν είναι… “μαϊμού”.

Σύμφωνα με το sigmalive, τα αντιπολιτευόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Τουρκία, ανέφεραν ότι η τσάντα από δέρμα μοσχαριού μάρκας Valextra αξίζει 2.250 βρετανικές λίρες (ήτοι περίπου 2.650 ευρώ).

Τα επικριτικά σχόλια των τούρκων πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν εκατοντάδες με ένα χρήστη να γράφει: «Κάνει (η τσάντα) όσο και το αυτοκίνητο που θέλω».

Η πρώτη κυρία της Τουρκίας επισκέφθηκε το Μουσείο Capitolini στη Ρώμη μαζί με τις συζύγους άλλων ηγετών και περιηγήθηκε μία συλλογή από μπρούτζινα και γλυπτά από την αρχαία ρωμαϊκή περίοδο, ενώ στη συνέχεια είχε γεύμα με τις άλλες συζύγους στην Terrazza della Protomoteca.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tέχνη και Ζωή