Η ανοδική μετοχή της Datadog (NASDAQ:DDOG) τίμησε το νέο αγοραστικό σήμα από τα 155 δολάρια, εν είδει επιβεβαίωσης από το overshooting, και με βοήθεια των εταιρικών χρηματοοικονομικών για το γ’ τρίμηνο, έδωσε περαιτέρω επιθετική συνέχιση.

Η κοντινή στήριξη είναι στην περιοχή 169-171 δολαρίων, με το ανοδικό χάσμα να θέλει προσοχή μην τυχόν αξιολογηθεί χάσμα εξάντλησης, και πιθανή επιστροφή της τιμής έως και τα 138.

Σε κάθε περίπτωση, η μετοχή δεν κινδυνεύει από σημαντικές ρευστοποιήσεις που θα άλλαζαν το μεσοπρόθεσμο view με επόμενο στόχο την προσπέλαση των εμβληματικών 200 δολαρίων, προς τα 212.

Ενθαρρυντικά για την πορεία της μετοχής είναι τα θεμελιώδη μεγέθη της εταιρίας, τα οποία για ένα ακόμα τρίμηνο κατέγραψαν ενίσχυση.

Αναλυτικότερα, τα έσοδα της εταιρίας σημείωσαν μεταβολή +75% σε ετήσια βάση, αγγίζοντας τα 270 εκ., σημαντικά ενισχυμένα από τη διεύρυνση του πελατολογίου της εταιρίας και το λανσάρισμα 10 νέων προϊόντων.

Παρόλα αυτά, η εταιρία δεν κατάφερε να μπει σε περιοχή κερδών, καθώς παρά την ενίσχυσή τους κατά +63,8%, εκείνα παρέμειναν σε αρνητικό έδαφος αγγίζοντας τα -5,48 δισ.

Τέλος, ενδιαφέρον φέρουν τόσο οι χρηματοροές από λειτουργικές δραστηριότητες όσο και οι ελεύθερες ταμειακές ροές της Datadog, οι οποίες υπολογίζονται στα 67,4 και 57,1 εκ. δολάρια αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News