Ράλι της τάξης του 15% καταγράφει η μετοχή του αμερικανικού βιομηχανικού κολοσσού General Electric , στις προσυνεδριακές συναλλαγές, μετά τη ανακοίνωση ότι θα χωριστεί σε τρεις εταιρείες. Ειδικότερα, οι τρεις αυτές ξεχωριστές μονάδες θα επικεντρώνονται στην αεροπορία, την υγειονομική περίθαλψη και την ενέργεια.

«Δημιουργώντας τρεις κορυφαίες, παγκόσμιες εισηγμένες εταιρείες, η καθεμία μπορεί να επωφεληθεί από μεγαλύτερη εστίαση, προσαρμοσμένη κατανομή κεφαλαίου και στρατηγική ευελιξία για να οδηγήσει σε μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και αξία για πελάτες, επενδυτές και υπαλλήλους. Βάζουμε την τεχνογνωσία, την ηγεσία και την παγκόσμια εμβέλειά μας για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας», αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος Lawrence Culp σε δελτίο τύπου.

Το όνομα GE θα παραμείνει στην αεροπορική εταιρεία μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και η Culp θα συνεχίσει να ηγείται αυτής της μονάδας, ανέφερε η εταιρεία.

Η εταιρεία έχει επιβαρυνθεί από τα υψηλά επίπεδα χρέους τα τελευταία χρόνια που έχουν προκαλέσει σκεπτικισμό στη Wall Street. Οι κεφαλαιακές δομές των νέων εταιρειών θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία, είπε η GE

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή