Την προσοχή μας θέλει η μετοχή της Berkshire Hathaway (NYSE:BRK-B) που χτυπάει και πάλι στη σημαντική μεσοπρόθεσμη αντίσταση των 290 δολαρίων, που οριοθετεί τον σχηματισμό συσσώρευσης.

Ενδεχόμενη κατοχύρωση αυτών σε ημερήσιο κλείσιμο ανοίγει τον δρόμο για τα 313 δολάρια, με βασική στήριξη σε περίπτωση αδυναμίας τα 270.

Ενδιαφέρον φέρει η πορεία των χρηματοοικονομικών μεγεθών της εταιρίας, καθώς συνεχίζουν να καταγράφουν σημαντικές θετικές μεταβολές χωρίς σταματημό.

Πιο συγκεκριμένα, για το γ’ τρίμηνο του έτους, τα έσοδα της εταιρίας σημείωσαν μεταβολή +21% σε ετήσια βάση και άγγιξαν τα 70,6 δισ. $, ενώ τα λειτουργικά κέρδη αυξημένα κατά 18% έφτασαν τα 6,47 δισ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Warren Buffet, οι παγκόσμιες αναταραχές στην αλυσίδα εφοδιασμού περιόρισαν τα δυνητικά κέρδη της εταιρίας, ενώ η άνοδος των τιμών των μετοχών οδήγησε σε μερική πώληση αυτών.

Η εταιρία μέσω των συναλλαγών των μετοχών της, τόσο επαναγορά αυτών όσο και πώληση, κατάφερε να προσθέσει στα αποθεματικά της διαθέσιμα 2 δισ. $, με τα συνολικά αποθεματικά διαθέσιμα και ισοδύναμα να αγγίζουν τα 149,2 δισ. στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News